Venezuela a zguduit lumea!

Spread the love

botez_venezuela_cc

Dumnezeu îşi înalță Numele, în ciuda atător urăciuni pe care diavolul le deşartă peste cei care au ales nelegiuirea ca standard de viață. Dumnezeu însă, are oameni care să fie contemporani cu planurile Lui şi vremurile noastre. Pentru fiecare etapă a istoriei, Dumnezeu a ales oameni de care să se folosească. Începând de la Abel şi până la noi, cei din generația actuală, Dumnezeu, caută creştini maturi şi plini de dragoste, gata să se sacrifice pentru lucrarea de salvare a oamenilor pierduți în păcat.

Dumnezeu lucrează diferit în fiecare națiune şi Harul Său se revarsă peste toți aceia care îl caută cu inimă deschisă şi dorința de cunoaşte adevărul. Un astfel de Har s-a revărsat şi în Venezuela. Mântuirea şi mesajul evangheliei au străpuns acest popor, iar pe data de 27 Iunie 2015 a avut loc un botez  în apă cum nu s-a mai văzut în ultima vreme. Cinci mii de suflete au fost botezate!!! Acest botez a fost organizat de Biserica Maranatha, Venezuela şi păstorul Javier Bertucci. Este un eveniment istoric care nu a a mai avut loc in Venezuela sau în alte națiuni.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste suflete şi lucrarea pe care o face  în Venezuela!

Să ne bucurăm împreună cu acest popor, să rămânem în rugăciune pentru această lume confuză în care trăim şi să ne deschidem inima la chemarea Domnului de a salva oamenii!

Mai jos vă prezentăm câteva imagini şi un video de la acest eveniment.

Rev. Ilie U. Tomuța 

Dir. Misiune Genesis

000000000049

000000000048

[youtube id=”UvIW48hMmnY” align=”left” mode=”normal” autoplay=”no”]

Top