Rugaciune pentru Taiwan

Spread the love

Cine nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru ca Dumnezeu este dragoste.- 1 Ioan 4:8

Care este mesajul nostru zilnic? Care este cantarea pe care o cantam si la bucurie si la necaz?

Fratele Richard Wurmbrandt a prezentat intr-una din predicile sale o ilustratie foarte interesanta despre privighetoare. Dansul a pus o serie de intrebari: “Daca taiem picioarele unei privighetoare va canta altfel? Daca ii vom scoate ochii, va canta diferit ? Se va schimba trilul privighetoarei cand va fi ranita? NU!! Pentru ca ea stie numai o cantare, de slava, si pe aceea o va canta intotdeauna!”

Deci, care este cantarea noastra? Il cunoastem noi intr-adevar pe Dumnezeu? Tatal din Cer ne-a facut o declaratie de dragoste si ne-a dovedit-o prin jetfa Fiului Sau, asa de mult ne-a iubit. Niciodata nu a mai fost facuta o declaratie de dragoste asa de importanta, si niciodata o propozitie asa de scurta a avut un inteles atat de mare si de adanc: “Dumnezeu este dragoste!”

Noi cum ne exprimam iubirea pentru cei de langa noi? Cum ne jertfim unii pentru ceilalti? Iubim si slavim pe Dumnezeu numai atunci cand suntem multumim? Sunt necazurile noastre mai presus de ale celorlalti? Suntem noi dragoste??

Rugaciunea plina de compasiune pentru alte natiuni este o cantare de slava pentru Dumnezeu si un exemplu de iubire sfanta. Am fost sfatuiti de Domnul Isus si de apostoli sa ne rugam unii pe ceilalti si sa ne iubim asa cum El ne-a iubit, cu jertfa, in umilinta.

Saptamana urmatoare vom aduce jertfa de rugaciune pentru Taiwan.

In Taiwan religiile predominante sunt cele de origine budista, iar crestinii sunt reprezentati intr-un procent mic, de numai 5.82%. In ultimii ani insa, multi dintre emigrantii de origine vietnameza, filipineza sau indoneza se intorc la Isus. Domnul sa deschida usi de evanghelizare prin acesti crestini, si dragostea Sa sa straluceasca in marturiile lor!

De asemenea va prezentam si imaginile video realizate de Prayercast, insotite de rugaciune de mijlocire pentru acest popor.

 

Multumim pentru dragostea dvs.!

Monica Badulescu

Top