Rugaciune pentru Croatia

Spread the love

In perioada de 24 – 31 Ianuarie, 2016, ne vom pleca genunchii si ne vom ruga pentru Croatia! Asa cum Pavel a inaltat rugaciuni pentru Efeseni, si noi la randul nostru santem datori sa ne jertfim in rugaciune pentru popoarele din jurul nostru, care au nevoie de atingerea Duhului Sfant. Va prezentam acelasi model de rugaciune pe care Pavel a facut-o inaintea lui Dumnezeu, cu credinta ca El ne asculta rugaciunile si ca cerceta poporul din Croatia:

Efeseni 3:14-19

14 … Iata de ce, zic, imi plec genunchii inaintea Tatalui Domnului nostru Isus Hristos,  din care isi trage numele orice familie, in ceruri si pe pamant, si-L rog ca, potrivit cu bogatia slavei Sale, sa va faca sa va intariti in putere, prin Duhul Lui, in omul dinlauntru, asa incat Hristos sa locuiasca in inimile voastre prin credinta; pentru ca, avand radacina si temelia pusa in dragoste, sa puteti pricepe impreuna cu toti sfintii, care este largimea, lungimea, adancimea si inaltimea; si sa cunoasteti dragostea lui Hristos, care intrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu.

In Croatia, religia predominanta este Crestinismul, multi din acest popor fiind castigati pentru Isus in ultimele decenii de catre misionarii din mai multe grupari: Baptiste, Penticostale sau Independente. Sa ne rugam pentru plantare de noi biserici, unitatea liderilor crestini si educarea teologica a noilor liderilor crestini.

Mai jos va prezentam un video clip realizat de Prayercast cu imagini din Croatia.

Va multumim pentru suportul spiritual,

Monica Badulescu

Top