Pray Chicago – Rugaciune pentru orasul Chicago

Spread the love

Pray Chicago

Am avut deosebita placere ca pe 17 Septembrie 2015, sa particip pentru prima data la intalnirea de rugaciune organizata de PRAY CHICAGO in sanctuarul bisericii crestine penticostale romane Filadelfia, din Chicago, care a fost o gazda la inaltime.

Scopul intalnirii, dupa cum sugereaza si numele organizatorilor, a fost rugaciune, mijlocire pentru orasul in care ne-a asezat Dumnezeu sa vietuim, unul din cele mai frumoase orase din Statele Unite, astazi în secolul 21, orasul Chicago.

A ost o seara extraordinara, cu participarea mai multor biserici evanghelice din metropola Chciago, indiferent de aspectul lor etnic. Au fost prezenti sa fie una in rugaciune, strigand la Dumnezeu pentru orasul în care traiesc: baptisti, penticostali, non-denominationali, albi, de culoare, romani, polonezi, indieni, chinezi, filipinezi, arabi, etc… Toti impreuna, uniti  in inchinare si în rugaciune an jurul aceluiasi scop:mantuirea orasului Chicago.

Cel mai inalțator moment al serii a fost citirea unui pasaj biblic in limba araba.

Fie ca Dumnezeu sa asculte rugaciunile ce s-au înalțat din nou ai cu aceasta ocazie pentru orasul nostru, pentru cele 77 de cartiere ce il alcatuiesc si sa mantuie cat mai multi oameni.

Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta actiune PRAY CHICAGO cu continuitate, pana cand Duhul Sfant castiga batalia to tala asupra acestui o ora, cartier cu cartier, strada cu strada, inima cu inima, instaurand autoritatea Domnului Isus Hristos ca Domn si Mantuitor.

                                                           Rugați-vă pentru orașul vostru!praychicago-5Senior pastor: Deliu Z. Ionut

First Romanian Baptist Church of Chicago

 

Deliu Z. Ionut
Senior Pastor
deliu@firstrbc-chicago.org

First Romanian Baptist Church of Chicago
2622 North Ashland Avenue,
Chicago, Illinois 60614
telephone/fax: 1-773-525-8844
http://www.firstrbc-chicago.org

Top