“Pentru ca Fiul omului a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut.”- Isus

Spread the love

Biblia si tot continutul ei este de fapt o prezentare a lucrarii misionare facute de Dumnezeu prin Isus si Duhul Sfant. Domnul Isus a fost trimis “sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut” iar  Duhul Sfant a facut aceasta misiune posibila, lucrand la inima celor pierduti. Misiunea este scopul Evangheliei, si fara misiune ne pierdem menirea ca si crestini. La aceasta am fost chemati, aceasta este porunca lui Dumnezeu pentru toti: sa cautam pe cei pierduti si sa le spunem Vestea Buna, sa ii aducem pe drumul care ii conduce catre mantuirea si salvarea sufletului! Ne facem oare aceasta datorie? Suntem in voia Lui Dumnezeu?

John Piper afirma: “Trimite, du-te sau fii nesupus!” Ce alegem noi? Se pare ca putem face unul din aceste trei lucruri, si de multe ori, gasim multe scuze pentru primele doua, si il facem pe al treilea fara sa realizam  ca de fapt nu ne supunem poruncii lui Dumnezeu. Ce altceva este mai important pentru noi decat salvarea unui suflet? Daca lui Dumnezeu ii pasa de fiecare in parte,  avem si noi aceeasi pasiune? Ce vom raspunde cand vom fi intrebati de felul cum ne-am indeplinit misiunea de crestini pe acest Pamant?  Am cautat ce era pierdut? Sa ne ajute Duhul Sfant sa implinim porunca lui Dumnzeu, si sa eliminam scuzele cu care ne-am obisnuit, care de fapt, de multe ori reprezinta nepasare, lipsa de dragoste, sau chiar lasitate.

Ne vom ruga pentru cei care sunt plecati pe campul misiunii, si care si-au inteles chemarea, alegand sa se supuna voii lui Dumnezeu.

Saptamana 4 – 10 Septembrie, 2016, vom cere binecuvantarea lui Dumnezeu peste familia Stefan, Ioana, Hadasa & Joyce Balic, care isi desfasoara lucrarea misionara in Spania.

balic

Pentru mai multe informatii despre aceasta familie, apasati pe link-ul de mai jos:

Stefan, Ioana, Hadasa & Joyce Balic – Spania

De asemena va rugam sa va mijlociti si pentru tara in care ei slujesc, Spania. Va prezentam si un video realizat de Prayercast cu imagini din aceasta tara:

Va multumim in numele fam. Balic si al misiunii Genesis!

Monica Badulescu

Top