OAMENI DE CARE LUMEA NU ESTE VREDNICA

Spread the love

Indiferent cat de scurta sau lunga e viata, ea trece. Cum ne nastem pornim la drum in rand cu ceilalti. Suntem ca pe o autostrada pe care gonim ca sa ajungem la destinatii. In graba zilei, intalnim oameni si oameni. Unii trebuiesc evitati. Altii trebuie depasiti. Altii merita prioritate. Si altii chiar merita sa-i opresti, sa petreci timp cu ei si sa-i cunosti din aproape.

Acestia sunt oameni rari, dar ei exista. Apostolul Pavel, in Epistola catre Evrei capitolul 11:38A, deschide o fereastra prin care se poate vedea o armata de asemenea oameni, a caror viata nu numai ca merita cunoscuta, dar si urmata. Ei sunt acei oameni a caror viata a fost caracterizata de o credinta neclintita in Cuvantul lui Dumnezeu. Pavel vorbind despre ei exclama: “…ei de care lumea nu era vrednica”. 

Timpul in care noi existam astazi, ne spune ca traim aceleasi vremuri de prigoana, cand persecutia crestinilor se intinde cu repeziciune peste orice loc unde crestinii cauta sa traiasca dupa voia lui Dumnezeu. Noi, cei din “libertate” suntem chemati ca zilnic sa inaltam rugaciuni pentru fratii nostri care trec prin asemenea situatii.

Astazi suntem chemati sa ne rugam pentru Filipine, o tara unde teama face ravagii in randurile crestinilor. Crestinii din insula Mindanao traiesc cu teama unor atacuri, dupa ce noua credinciosi au fost ucisi cu cruzime in cel putin 8 raiduri in satele crestine dintr-o zona dominata de musulmani, in data de 24 Decembrie 2015 (sursa Stiri crestine.ro – Filipine)

Filipine

 Filipine, este tara unde misiunea Genesis are ca misionara pe Alina Voda. Astazi suntem chemati sa mijlocim inaintea lui Dumnezeu atat pentru aceasta tara cat si pentru misionarii de acolo dar mai cu seama pentru Alina Voda.

Rev. Ilie U. Tomuta

Mai jos putem urmari un video clip creat de Prayercast cu informatii despre aceasta tara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top