EVENIMENT MEMORABIL

Spread the love

In seara zilei de 11 octombrie 2015, Biserica Elim din Chicago impreuna cu Colegiul si Seminarul Sola Scriptura, au luat parte la un eveniment memorabil, datorat celebrarii festivitatii de absolvire a acestui seminar de catre pastorul senior Cristian Ionescu, care a fost inscris la programul de licenta in teologie, forma de invaţamant cu frecventa redusa.

De-a lungul timpului, pastorul senior Cristian Ionescu a studiat într-un mod asiduu si continuu, participand si conducand seminarii pe diferite teme teologice, a scris lucrari, referate pe care le-a prezentat în fata profesorilor, pastorilor si a clasei; a publicat, publica articole si carti.

De mentionat este faptul ca in mod obisnuit institutiile de invatamant la un program de licentă (bachelor) cer o lucrare finala scrisa, care sa cuprinda între 50 si 100 de pagini.

In cazul fratelui Cristian Ionescu se împlineste pilda talantilor, pe care o gasim în Evanghelia dupa Matei, capitolul 25, in care se spune ca Stapanul a dat robilor sai talanti, fiecaruia dupa puterea lui. Robul Domnului, Cristian Ionescu a primit de la Stapanul nostru, har dupa har, dar dupa dar, si ca un rob bun si credincios el a depasit standardele celor mai multe institutii de invatamant superior prin lucrarea si realizarile sale academice. Lucrarea finala pe care a scris-o se extinde la peste 350 de pagini, care urmeaza sa fie publicata si o veti gasi cat de curand in librariile crestine.

Indeplinind toate cerintele academice cerute, dupa cum a mentionat si Chancellarul Florin Cîmpean in discursul sau, diploma care urmeaza sa-i fie remisa pastorului Cristian Ionescu, este academica, nu una onorifica.

Drept urmare prin bordul academic si cel de garanti, profesorii prezenti: Decanul- pastor Crinisor Stefan, Chancellarul – pastor Florin T. Cîmpean, Vice-Chancellarul – pastor Luigi Miţoi, pastor prof. Radu Pavel, i s-a înmanat diploma de licenata, bachelor in teologie, pastorului senior Cristian Ionescu.

Fie ca bunul Dumnezeu sa il binecuvanteze, sa îi dea har si propasire in continuare, atat in studiul Sfintelor Scripturi cat si in slujirea pe care o presteaza in via Domnului!

Rev. John Berzava Ph.D

Rector / President

Sola Scriptura College and Seminary

www.solascripturaseminary.org

 

 

 

20151020_144151

picture 1

picture 2

20151020_144731

 

Top