Misiunea GENESIS exista pentru a-L glorifica pe Dumnezeu, contribuind in mod substantial la extinderea imparatiei Lui prin modul de evanghelizare a celor pierduti in pacat. O misiune prin care Dumnezeu Isi poate realiza planurile.
Nu putem vorbi despre Misiune fara sa nu scoatem in evidenta factorul primordial pe care biserica il are in acest domeniu. Pentru a face misiune, biserica trebuie sa aiba oameni sensibili la vocea Duhului Sfant. Biserica Philadelphia, a fost de la inceputurile ei deschisa spre o asemenea lucrare, avand la carma ei oameni cu viziune, oameni care au cunoscut vremurile si nevoile generatiei actuale. Petru Lascau, George W. Galis, Florin T. Cimpean, Ilie U. Tomuta, Dumitru Aluculesei, Adrian Rusu, oameni care au stat la dispozitia lui Dumnezeu slujind cu talentele lor, timpul lor, oameni care au fost dintodeauna sensibili la soapta Duhului Sfant orientand biserica spre misiune. Astfel am ramas peste ani ca biserica misionara. Astazi ne bucuram de o deschidere tot mai larga spre campul misionar in care intreaga biserica este implicata.
Bordul Misiunii este format din lideri ai bisericii care si-au dedicat in mod special timpul lor in a sluji misiunii si lucrarii misionare extinsa atat in America cat si in alte tari ale lumii. Oameni sensibili la nevoile altora, oameni care simt cu cei pierduti in pacat, oameni care stiu sa cheme biserica la slujire.

 

 

 

 

 

BORDUL DE REFERINTA

Mr. Dorel Achimas

Mr. Isac Badulescu

Mr. Ted Bercea

Mr. Daniel Blidar

Mr. Cornel Dan

Mr. Cornel Coman

Mr. Grigore Brici

Mr. Petru Amarei

 

Miss. Estera Mates

Mrs. Mariana Tomuta

 

 
Top