DELEGATIA “CHURCH OF GOD” LA ITPB

La inceputul luni Mai, ITPB a primit vizita unei delegatii Church of God.
Astfel, ne-am bucurat sa-i avem in mijlocul nostru pe Dr. Tony Lane episcopul bisericilor penticostale romane din SUA afiliate la COG,  Dr. David Griffis – Directorul Church of God World Mission și pe Robert D. McCall. Delegatia din SUA a fost insotita de pastorii Bob McCall, coordonator administrativ al COGWM, Jackie Poe, Brian Rayburn.
Oaspeții noștri au petrecut un timp binecuvantat la capela studentilor, au vizitat campusul ITPB, au vazut locul unde se vor construi noile cladiri si s-au rugat ca Dumnezeu să binecuvanteze proiectul de dezvoltare a campusului.

 

 Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie 
Rev. Ilie U. Tomuta – Directorul Misiunii Genesis la ITPB
La ITPB, luna Mai a fost plină de evenimente frumoase care ne-au îmbogățit spiritual, astfel că, după tabara de rugaciune, ne-am bucurat de vizita fratelui Ilie Tomuța (prezbiter în biserica penticostală Philadelphia din Chicago și director al Misiunii Genesis), care ne-a împărtășit experiențe ziditoare din lucrarea pe care o face.

În cele două ore petrecute cu noi la „Ora păstorului”, studenții au avut un timp binecuvântat împreună cu fratele Ilie Tomuța, care are o inimă mare în ceea ce privește evanghelizarea oamenilor și ajutorarea celor defavorizați, a împărtășit studenților, pe scurt, despre călătoriile misionare pe care le face în India, Madagascar, Mozambic etc, despre orfelinatele din lumea întreagă pe care Misiunea Genesis le susține, despre comunitățile creștine de leproși din India și Madagascar. Experiențele povestite de fratele Tomuța au sensibilizat inima studenților de la ITPB și au contribuit la o mai bună înțelegere a nevoilor care există dincolo de granițele țării noastre, dincolo de problemele cu care fiecare dintre ei se confruntă. Lucrarea pe care fratele Tomuța o face cu pasiune și dedicare este una grea și încărcată de evenimente, unele chiar  tulburătoare, dar Dumnezeu este prezent și își arată puterea în moduri atât de minunat.
Studenții au primit și câteva sfaturi foarte bune din partea oaspetului nostru, despre cum să își facă timp pentru oameni, să fie buni samariteni și să fie exemple bune de urmat pentru bisericile în care vor sluji, precum și în familiile lor.

Institutul Teologic Penticostal din București este binecuvântat prin Misiunea Genesis, aceasta având în vedere și studenții de aici, și prin fratele Ilie Tomuța, care se roagă pentru ITPB și care astăzi ne-a împărtășit atât de multe lucruri ziditoare despre lucrarea pe care o face.

 

Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie 

Tot la această întâlnire a participat și fratele Mircea Roșca,loc.Comarnic,judetul Prahova. Întors de curând la Domnul, fratele Mircea Roșca i-a încurajat pe studenți să fie o mărturie pentru cei nemântuiți.
                                                                       

Pastor Lector univ. dr. Ioan Brie 

 

Top