“Ascultarea este dovada credintei” – L. Tom Perry

Spread the love

Ascultarea sau supunerea sunt cuvinte care ne inspira o activitate pasiva multora dintre noi, dar nu acesta este de fapt intelesul acestor vorbe. Obedienta este simbolul credintei noastre in intelepciunea si puterea lui Dumnezeu. Cand ne concentram numai pe ceea ce putem face noi, prin intermediul calitatilor noastre fizice si intelectuale, slujirea noastra este lipsita de puterea pe care Dumnezeu o daruieste celor care asculta si urmeaza poruncile Sale. Rezultatele muncii noastre in plan spiritual sau misionar sunt slabe. Daca, insa, il urmam pe Dumnezeu si ne hranim din intelepciunea Lui, atunci avem o calauzire sfanta, suntem puternici datorita protectiei Sale, iar misiunea noastra isi atinge scopul: vestirea Evangheliei si salvarea sufletelor pierdute in aceasta lume rece si plina de necazuri.

Ascultarea activa este departe de a fi slaba sau pasiva. Supunerea este o alegere intre puterea si cunostinta noastra limitata si intelepciunea si omnipotenta lui Dumnezeu. Atunci cand Avram a ascultat porunca lui Dumnezeu, chiar daca aceasta era de a-si sacrifica fiul, a fost socotit neprihanit pentru ca s-a supus prin credinta, iar Dumnezeu i-a salvat fiul. La fel si noi, cand suntem supusi si ne incredem in Domnul, El intervine si ne salveaza.

A fi misionar inseamna a fi supus lui Dumnezeu, a-ti incredinta viata in mana Lui, a nu te bizui pe intelepciunea si calitatile tale si in mod constient sa fii la dispozitia Sa, fiind atent la calauzirea pe care El ti-o da, fara a te indoi de credincionsia si protectia lui Dumnezeu. Nu este usor sa fii misionar, si totusi acesta este mandatul nostru, al fiecaruia. Supunerea prin credinta este ceea ce face ca mana Lui Dumnezeu sa se intinda si sa reverse binecuvantari peste noi si sa ne pregateasca ca martori ai Imparatiei Sale pe acest pamant.

In perioada 29 Octombrie – 4 Noiembrie, 2016, vom fi alaturi in rugaciune de familia Bucur Florin, Daniela, Naomi si Isac Paul, care sunt misionari activi in Uganda, in mijlocul tribului Batwa. Dumnezeu sa fie cu ei, sa ii binecuvanteze cu intelepciune, calauzire sfanat si dragoste pentru cei carora le slujesc!

Pentru a afla mai multe despre aceasta familie, apasati pe fotografia de mai jos:

screen-shot-2016-10-29-at-9-15-07-pm
Familia Bucur

De asemenea va prezentam si un scurt film despre Uganda, realizat de Prayercast:

Va multumim in numele fam. Bucur si al Misiunii Genesis!

Monica Badulescu

 

Top