“Ascultand Bataia de Inima a Tatalui” – Simona Caba

Spread the love

“Imi doresc sa avem mai multe femei ca si cea din Samaria, care sa marturiseasca ce a facut Domnul pentru sufletele lor”~ D. L. Moody

Pasiunea Simonei Caba pentru copii din Africa este cunoscuta printre crestinii din comunitatea romana. Simona lucreaza cu copii in Mozambique de ceva vreme, si se pare ca Africa are in inima ei un loc deosebit, nu numai pentru ca acolo slujeste plina de dragoste si daruire, ci pentru ca tot aici a gasit si partenerul de viata~Jeosafa Vasconcelos~ a carui chemare a fost la fel ca si cea a Simonei: de a asculta bataia de inima a Tatalui. Si ce poate fi mai frumos si mai implinitor sufleteste decat de a avea harul sa imparti sarcina pe care Domnul ti-a incredintat-o cu cel pe care il numesti sot?

Simona si Jeosafa Vasconcelos sunt activi pe campul de misiunii al Africii, facand parte din organizatia “Africa Wa Yesu”. Au atins multe inimi de-a lungul anilor in randul nu numai al tinerilor si copiilor, dar si in randul celor mai in varsta, raspunzand cu dragoste la nevoile lor fizice, spirituale si materiale.

De cate ori am avut ocazia sa stam de vorba cu Simona, am realizat ce mare este daruirea si sacrificiul pe care il  face pentru cei la care a fost trimisa. A inteles care este misiunea pe care Domnul i-a incredintat-o si o face cu bucurie, cu zambetul pe fata si multa credinta. Conditiile in care isi desfasoara activitatile nu sunt ideale, dar comfortul este inlocuit cu Harul pe care i l-a dat Dumnezeu de fi parte din planul de largire a Imparatiei Celui care ne-a dat viata.

Sunt multe de spus despre Simona si Jeosafa, dar rugamintea noastra este de a mijloci pentru ei in rugaciune, de a cere binecuvantarea Tatalui peste ei si a ramane alaturi de ei intotdeauna!

Mai jos aveti posibilitatea de a afla mai mult despre Simona si Jeosafa Caba Vasconcelos, si va multumim pentru implicarea spirituala si materiala!

Click pe imaginea de mai jos pentru a citi mai multe detalii:

screen-shot-2016-11-20-at-3-06-32-pmSimona si Jeosafa Caba Vasconcelos

De asemea va rugam sa mijlociti si pentru poporul din Mozambique! Mai jos aveti si un video creat de Prayercast cu imagini din Mozambique.

Va multumim in numele Misiunii Genesis si al Simonei si Jeosafa!

~Monica Badulescu~

Top